Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“VATANDAŞLARIMIZIN ŞİKÂYETLERİ DE BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

“VATANDAŞLARIMIZIN ŞİKÂYETLERİ DE BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, temizlik araçları tanıtımı için düzenlenen basın toplantısın ardından alanda bulunan vatandaşların sorularını da cevapladı. Özcan; “Toplu taşıma ile ilgili yeni bir toplantı daha yaptık. Şoför esnafımızın ve araç sahiplerinin şikâyetlerini minimize etmeye çalışıyoruz ama vatandaşlarımızın şikâyetleri de bizim birinci önceliğimiz” dedi.

Toplu ulaşımla ilgili kendisine yöneltilen soruyu da cevaplayan Başkan Özcan, toplu taşımada istenilen ilerlemenin kat edilemediğini kabul ettiklerini söyledi. Özcan, vatandaşın şikayetlerinin kendileri için birinci öncelik olduğunu ifade etti.

HABER: Mehmet Fatih Yalınız

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, toplu taşıma konusunda vatandaşların şikayetlerinin birinci öncelikleri olduğunu vurgulayarak; “Toplu taşıma konusunda istediğimiz bir ilerlemeyi kat edemediğimizi de itiraf ediyorum. Her şeyin doğrusu ne ise onu konuşacağız. Toplu taşıma ile ilgili yeni bir toplantı daha yaptık. Şoförler Odası da kendi içinde bir toplantı yapacak. Şoförler Odası Başkanımıza samimiyetle şoför esnafımızın zarar görmesini istemiyoruz. Ama bugün en çok şikâyeti toplu taşıma ile ilgili alıyoruz. Bu durumda “Araç ilave etmek gerekiyorsa araç ilave edeceğiz. Sonrasında gelip biz şoför olarak bu işten zarar gördük demeyin. Biz şimdiye kadar size verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Araç devirleri ile ilgili, belediyenin aldığı devir bedelleri payını düşüreceğiz, cezalara ile ilgili düşürüme gideceğiz. Her şeyi yaptık” dedik ama şikâyetler azalmıyor. Gerekirse sisteme yeni araçlar sokmak zorunla kalacağımızı da söyledik. Zaten para kazanamıyoruz diyorsunuz, o zaman geliriniz daha çok azalır. Otobüs şoförlerimizle bir toplantı yaptık. Ancak bu toplantıdan beklediğimizi bulamadık. Onlar kendi şikâyetlerini söylediler. Haklı oldukları yönler de var ama bizim için şoför esnafımızın, araç sahiplerinin şikâyetlerini minimize etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın şikâyetleri de bizim birinci önceliğimiz” ifadelerini kullandı.