Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VARLIK AİLESİ İKİ ODANIN TEFRİŞATINI YAPTIRDI

VARLIK AİLESİ İKİ ODANIN TEFRİŞATINI YAPTIRDI
Varlık Ailesi tarafından, Şerife – Ertan Varlık ve Sehavet – Merhum Adnan Varlık anısına Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki iki odanın tefrişatı yapıldı.



Varlık ailesi tarafından tefrişatı yapılan odalar için bir açılış töreni düzenlendi. Törene AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mazhar Bozoğlu, İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi ve Varlık Ailesi katıldı.

Kurdele kesilmeden önce bir açıklama yapan hastane başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, “Burada çok güzel bir hastanemiz var. Hizmet vermeye çalışıyoruz. Fiziki imkanların daha iyi hale gelmesi gerekiyor. Bunun için de zaman zaman bağışçılarımıza ihtiyacımız oluyor. Sağ olsun Zeki Bey de, bize bu teklifle geldiği zaman memnun olduk. Biz bu iki odamızı düzenlediği için kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dilekçi’nin konuşmasının ardından Varlık Ailesi tarafından tefrişatı yapılan odalar kurdele kesilerek hizmete açıldı. Açılışa katılanlar daha sonra odaları inceledi.

Açılışa katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, bir Bolulu olarak yapılan hayır nedeniyle Varlık ailesine teşekkür ettiğini söyledi. Aydın, “Buraya neredeyse tüm Türkiye’den hastalarımız geliyor. Bunda sizlerin onlara davranışlarınızın yanı sıra fiziki imkanlarla da çok alakalı. Hem şahsınıza hem de ekibinize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim inşallah hayırseverlerimizin de sayısını arttırsın. Hastalarımız böyle güzel mekanlarda istirahat etsinler.