Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ YARDIMCISI TURGUT VE BAŞKAN ÖZCAN ZİYARET EDİLDİ

VALİ YARDIMCISI TURGUT VE BAŞKAN ÖZCAN ZİYARET EDİLDİ
Bolu’da ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle Anıtpark’ta tören düzenlendi. Anıtpark’taki törenin ardından Muhtar Dernekleri Başkanları ile Kutlama Komitesi Üyeleri Bolu Vali Yardımcısı İlhan Turgut’u akabinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Törene,  Bolu Belediye Başkan yardımcıları İsa Özcan ve Rasim Özdemir, Bolu İdare ve Denetim Müdürü Kemal Özçelik, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu ve kurum müdürleri katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Bolu’da tören düzenlendi. Kutlama Komitesi Başkanı Kemal Özçelik tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlatan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

Anıtpark’taki çelenk sunma töreniyle son bulan program Bolu Vali Yardımcısı İlhan Turgut ziyaretiyle devam etti.

“MUHTARLAR BİZİM EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZ”

Bolu Vali Yardımcısı İlhan Turgut’u ziyaret eden muhtarlar, bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Turgut; “Muhtarlar bizim en büyük yardımcılarımız. Biliyorsunuz hepinizle birlikte çalışmaktayız. Arkadaşlarla bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Bundan sonrada bir sorun yaşamayacağımızı tahmin ediyorum. Arkadaşlarımızın da devlet olarak özel durumları olsun işle ilgili konularda olsun. Bugüne kadar hiç muhtarlar hakkında yapılmayan çok güzel iyileştirmeler yapılmış durumda. Dolayısıyla muhtar arkadaşlarında bunun bilincinde olduğunu biliyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Nice muhtarlar gününe erişmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında, Muhtar Dernekleri Başkanları ile Kutlama Komitesi Üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da makamında ziyarette bulundu.

BAŞKAN ÖZCAN MUHTARLARI AĞIRLADI 

Ziyarette konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle ziyaretime gelen kutlama komitesi başkanı Kemal Özçelik, muhtar dernekleri başkanlarımız ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor ve bu özel günlerini kutluyorum” diye konuştu.