Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Vali Ümit'ten trafik denetimi

Vali Ümit'ten trafik denetimi
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 2021 yılına Kononavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de uygulanan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla şehir merkezinde cadde ve sokaklar ile şehirlerarası yollarda oluşturulan kontrol noktalarını ziyaret ederek girdi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in kontrol noktaları ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever de katıldı.

İlimizin değişik noktalarında oluşturulan kontrol noktalarında görev alan güvenlik kuvvetlerimizin miladi yeni yıllarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının tam olarak uygulanabilmesi için alınan tedbirler çerçevesinde şehir merkezinden ilçelere ve köylere, otoyollardan devlet ve il yollarına varıncaya kadar 31 Aralık saat 21:00 ila 4 Ocak saat 00:50 arasında 583 ekip 2.358 personelimiz görev yapacaktır. Sizler bizim kahramanlarımızsınız, Kamu’nun huzur ve güvenliği güvenlik güçlerimize emanet. Gerek koronavirüsle mücadelede alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı noktasında gerekse Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece – gündüz demeden büyük fedakârlıklarla cansiperane çalışan tüm güvenlik güçlerimizin hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, miladi yeni yıllarını kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.