Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

VALİ ÜMİT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu’da koronavirüs vaka sayılarının iki katına çıktığını ifade ederek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bolu’da, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler uygulanmaya devam ediyor. Ülke genelinde ve Bolu’da, artan vaka sayıları ise vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bolu’da pozitif vaka sayılarının iki katına çıktığını ve durumun bu şekilde gitmesi halinde ek tedbirlerin alınabileceğini ifade etti.

“TEDBİRLERİ EN ETKİN ŞEKİLDE UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bolu Valisi Ahmet Ümit, bakanlıklar tarafından alınan önlemlerin Bolu’da sıkı bir şekilde uygulandığını belirterek, “İlgili Bakanlıklar tarafından alınan tedbirleri en etkin şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Maske takmayan vatandaşlarımıza 900 TL para cezası kesilmeye başlandı. Hükümetimizin aldığı önlemleri sıkı şekilde uygulamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"VAKA SAYILARI İKİ KATINA ÇIKTI"

Vali Ümit, Bolu'da pozitif vaka sayılarının iki katına çıktığını söyleyerek, vatandaşlara uyarılarda bulundu:

“Maalesef bağışıklık seviyesi çok düşük. İl dışından Bolu'ya gelen insanlar konusunda hassas olmamız gerekiyor. Virüsün artmasında İl dışından gelen vatandaşlarımızın etkisi olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını rica ediyorum” diye konuştu.

“EK TEDBİRLER ALINABİLİR”

Bolu’da, pozitif vaka sayılarında artışın devam etmesi halinde ek tedbirlerin alınabileceğini söyleyen Vali Ümit, “Pozitif vaka sayısının bu şekilde devam etmesi durumunda ek tedbirler alabiliriz. Tabi ki bu kararları Bakanlıkla koordinasyon sonrasında hayata geçiririz. İzzet Baysal Caddesi konusunda da şimdilik bir şey demiyorum ama her şey olabilir” ifadelerini kullandı.