Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT’TEN FİRMA VE İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR

VALİ ÜMİT’TEN FİRMA VE İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR
Bolu Valisi Ahmet Ümit, pandemi sürecinde yoğun bakım ünitelerinde kullanılmak üzere 6 adet mekanik ventilatör bağışında bulunan firmalara teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Bolu’da hizmet sunan Pandemi Hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinde kullanılmak üzere, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş öncülüğünde; GENTAŞ, Kökez Nakliyat,  ERMAK A.Ş., İş İnsanı Hakkı Fidan ve Cemil Akay , ARÇELİK A.Ş. ve ERPİLİÇ toplamda 6 adet mekanik ventilatör bağışında bulundu.

Yapılan bağışlarla ilgili olarak Vali Ahmet Ümit, bu anlamlı katkılarıyla sağlık teşkilatına destek olan yardımsever firmalara, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyetine teşekkür ettiğini ifade ederek;  “İlimizde hizmet sunan pandemi hastanelerimizin yoğun bakım ünitelerinde kullanılmak üzere;  Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’in öncülüğünde;  GENTAŞ 1 adet, Kökez Nakliyat 1 adet, ERMAK A.Ş. 1 adet, İş İnsanı Hakkı Fidan ve Cemil Akay 1 adet, daha önce 2 adet mekanik ventilatör bağışlayan ARÇELİK A.Ş. 1 adet, 1 adet mekanik ventilatör ERPİLİÇ 1 adet, olmak üzere toplam 6 adet mekanik ventilatör, 10 adet hasta başı monitör ve 4 yüksek akımlı oksijen cihazı bağışlayan İzzet Baysal Vakfımız da yoğun bakım ünitelerinde kullanılmak üzere 5 adet mekanik ventilatör ile 5 adet hasta başı monitör bağışında bulunmuşlardır.

Bu anlamlı katkılarıyla sağlık teşkilatımıza destek olan ve moral veren İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyetine, ARÇELİK A.Ş. ERPİLİÇ, GENTAŞ, Kökez Nakliyat, ERMAK A.Ş’ye Hakkı Fidan ce Cemil Akay’a Bolu Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanına ve üyelerine şahsım ve tüm Bolulular adına gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler