Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT’TEN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

VALİ ÜMİT’TEN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ahmet Ümit, mesajında, basının, toplumun bilgilendirilmesinde, farkındalık ve bilinç oluşturulmasında önemli bir misyonunun bulunduğunun altını çizdi.

Vali Ümit, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Teknolojik gelişmelerin ışığında iletişim araçlarının çeşitliliğinin arttığı, toplumun her kesiminin kitle iletişim araçlarıyla sınırsız bilgi ve habere ulaşma imkânının olduğu iletişim çağında; vatandaşlarımızın, kamuoyunu ilgilendiren konularda doğru habere doğru zamanda ulaşması büyük önem arz etmektedir.

Düşünce ve ifade özgürlüğüne dayalı demokrasimizin temel unsurlarından olan basınımızın, toplumun bilgilendirilmesinde, farkındalık ve bilinç oluşturulmasında, toplumsal huzur ve barış ortamının sağlanmasında önemli misyonu bulunmaktadır.

Ülkemizin tanıtımı, uluslararası platformlarda diplomatik haklılığımızın ifade edilmesi, demokrasimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan bilgi edinmenin sağlanması noktasında; gazetecilik büyük fedakârlıklar ve mesuliyet gerektiren önemli bir meslektir.

Haber niteliği taşıyan olayları basın ahlakı çerçevesinde, özel hayata ve kişi haklarına saygılı, kamuoyuna doğru, eksiksiz, tarafsız ve süratle sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin, zor ve riskli şartlarda günün her saatinde görevi başında olan basın mensuplarımızın gayreti ve özverili çalışmaları takdire değerdir.

Bu duygu ve düşüncelerimle; mesleğine vicdan ve kamuya hizmet sevdasıyla bağlı basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyor, çalışan gazetecilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Etiketler: bolu haberler