Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT VE EŞİ ŞENGÜL ÜMİT’TEN YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

VALİ ÜMİT VE EŞİ ŞENGÜL ÜMİT’TEN YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETLERİ
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit ilimizde ikamet eden bazı yaşlılarımız ile evlerinde bir araya geldi.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, Aile Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit ile eşi Züleyha Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç ile eşi Zübeyde Genç katıldı.

Gerçekleştirilen ilk ziyarette Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit ve beraberindeki heyet 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ömrünü vatanına ve milletine hizmetlerle geçirmiş olan 88 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Arslandoğdu’yu ziyaret ettiler.

Kore Gazisi Ahmet Arslandoğdu’nun anılarını da anlattığı ziyarette Vali Ahmet Ümit, “Sizler binlerce kilometre uzakta devletimizin ve milletimizin onurunu korudunuz” dedi ve Yaşlılar gününü kutladı.

Vali Ümit ile eşi Şengül Ümit ve diğer katılımcılarının bir sonraki ziyareti ise 91 yaşındaki Şadan Kalyoncu’ya oldu. Alpağut Mahallesi Muhtarı Sema Bostancı’nın da yer aldığı ziyarette Vali Ahmet Ümit, Şadan Kalyoncu’ya ailesi, evlatları ve torunları ile beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diledi.

Bir diğer ziyaret ise Alpağut Mahallesinde ikamet eden 90 yaşındaki Hacer Mallıoğlu ve 81 yaşındaki eşi Mehmet Mallıoğlu’na oldu.  Mallıoğlu ailesini ziyarette, 65 yıllık evli olan aileye tebriklerini ileten Vali Ümit, Nazire-Mehmet Mallıoğlu çiftininim 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günlerini kutladılar.

Ziyaretlerde yaşlılarla sohbet eden Vali Ahmet Ümit, “Sizler bu toplumun bereketisiniz. Sizleri ziyaret etmekten çok memnun olduk. Bizler sizin evlatlarınızız ve sizlere hizmet etmek için varız. Bir emriniz olursa bu bizim için onurdur. Biz hizmet edenler yaptığımız görevleri en iyi şekilde yaparak, gençlerimiz eğitimlerini en iyi alarak, siz değerli yaşlılarımız da devletimiz ve milletimiz için dua ederek ecdadımıza olan borcumuzu ödeyeceğiz, geleceğimize umutla bakacağız. Başta Devlet Başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimize ve çalışanlarımıza hayır dualarınızı istiyoruz. Hayır dualarınızdan bizleri mahrum etmeyin” dedi.

Ziyaretler sonrası Alpağut Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen ve ilk olarak Gamze Gültekin ve Ece Kaya ile sohbet eden Vali Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, büyük bir azimle liseyi bitirerek üniversite sınavına hazırlanan Gamze Gültekin’i azminden dolayı tebrik ederek başarılar dilerken, ayağının kırılması sonucu kısa süreli rahatsızlık geçiren Ece Kaya’ya ise geçmiş olsun temennisinde bulundular. Çeşitli hediyeler verdiler.

Alpağut Mahallesi sakinleriyle de sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, ayrılırken yolda önlerini kesen çocuklarla da bir araya gelerek sohbet etiler ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.