Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT SAHURDA MAHALLE BEKÇİLERİ İLE BULUŞTU

VALİ ÜMİT SAHURDA MAHALLE BEKÇİLERİ İLE BULUŞTU
Bolu Valisi Ahmet Ümit mübarek Ramazan Ayı’nın iftar ve sahurlarında toplumun değişik kesimleriyle bir arada olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Ümit, sahur programında Emniyet Müdürlüğünde görevli mahalle bekçileri ile bir araya geldi.


Sahur programına Bolu Valisi Ahmet Ümit’in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri, emniyet mensupları ve mahalle bekçileri katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü salonunda düzenlenen sahur programına gelişinde, tüm katılımcılara afiyet olsun dileklerini iletmesinin ardından katılımcılarla birlikte sahur yaptı.

Sahur programının ardından bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Ayı’nın huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

“YAPTIĞINIZ İŞİN ÖNEMİ PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ”

Mübarek Ramazan Ayı’nda güzel bir gecede mahalle bekçilerimiz ve emniyet çalışanlarımızla sahurda bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Vali Ümit, devletimizin en önemli görevlerinden birinin vatandaşlarımızın can, mal ve mukaddes değerlerinin korunması, emniyetlerinin sağlanması olduğunu dile getirdi.

Öncesinde her vatandaşımız gibi bir şahıs iken, mahalle bekçisi olarak atandığınızdan itibaren farklı bir göreve, statüye gelerek, toplum için önemli bir görevi ifa etmeye başladıklarını dile getiren Vali Ümit, “Yaptığınız işin önemi parayla ölçülemez kıymetini bilin” dedi.

Geçtiğimiz aylarda görevlerine başlayan tüm bekçilere görevlerinde başarılar dileyen Vali Ümit, “Sizlerden devletimizin verdiği önemli görevi yaparken, doğru yoldan ayrılmamanızı, mevzuata uygun hareket etmenizi istiyorum. Sizler bizim için önemlisiniz ve sizlerden görevinizde azami gayret, devletimize sadakat bekliyorum. Ben devletimize yaklaşık 30 yıldır hizmet ediyorum ve aynı ilk günkü heyecanımla çalışıyorum. Sizlerden de ilk günkü heyecan ve gayretinizle, görevinizi ve sorumluluğunuzu yerine getirmenizi istiyorum” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, asayiş ve huzurun sağlanmasında emeği geçen bütün emniyet teşkilatı mensuplarına sahurda kendileri ile ekmeklerini paylaştıkları için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.