Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT, PAZAR YERLERİ İÇİN YENİ KARARI DUYURDU

VALİ ÜMİT, PAZAR YERLERİ İÇİN YENİ KARARI DUYURDU
Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan Bolu genelindeki açık pazarların 15 gün süreyle kapatılması kararını iptal ettiğini duyurdu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından, topluluk oluşturması muhtemel alanlardan bulaşın daha hızlı olabileceği öngörülen, il merkezinde, ilçe ve beldelerde haftanın belirli günlerinde kurulan açık ve kapalı pazar yerlerinin, o gün için hal manavları da dahil olmak üzere, 15 gün süreyle kapatılmasına, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için ilde Bolu Belediyesi ve ilçelerde kaymakamlık ve belediyelerce gerekli tedariğin karşılanması için önlemlerin alınmasına karar verildiği belirtilmişti.

Kararın ardından Bolu Valisi Ahmet Ümit sosyal medya hesabı Twitter’den paylaşımda bulunarak, Bolu genelindeki açık pazarların 14 gün süreyle iptali kararının kaldırıldığını belirtti. Ümit; “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının tedarik ve temininde istismarların olabileceği yönünde alınan duyumlar sebebiyle, İl Hıfzıssıhha Meclisimizin “Bolu genelindeki açık pazarların 14 gün süreyle iptali kararı” diğer tedbirlerin tam olarak uygulanması kaydıyla kaldırılmıştır.” ifadelerine yer verdi.