Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

VALİ ÜMİT ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Ahmet Ümit’i Bölge Müdürü Hasan Keskin ile şube müdürleri karşıladı.

Gerçekleştirilen ziyarette müdürlüğün birimlerini gezen Vali Ümit, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler alarak çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretin devamında, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’den sunum eşliğinde müdürlüğün idari yapısı, 2019 yılı bütçesi, Bolu Orman bölge Müdürlüğü’nün orman varlığı, Bolu ili orman varlığı, gelir kalemleri, 2019 yılı üretim durumu, silvikültürel çalışmalar, ağaç varlığımızı gençleştirme çalışmaları, ağaçlandırma programları, fidan üretimi, orman yol yapım çalışmaları, yangın söndürme araçları ve iş makinaları sayısı, orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları, orman zararlılarıyla mücadele çalışmaları, orman kadastro durumu, ORKÖY faaliyetleri, bal ormanlarında yapılan çalışmalar gibi konular hakkında detaylı bilgiler aldı.

Vali Ümit, brifing sonrası yaptığı değerlendirmede orman çalışanlarının doğamıza, orman köylümüze, orman varlıklarımıza sahip çıkarak, orman zararlıları ve olası yangınlara müdahale gibi konularda çok önemli bir görev ifa ettiklerini dile getirdi.

“İşlerimizi iyi yapabilmek için bütün gücümüzle çalışmalıyız” diyen Vali Ümit, “İşlerimizi yaparken bulunduğumuz yerin hakkını vermeye, devletimize- milletimize hizmet ettiğimizi unutmamaya her zaman dikkat etmeliyiz. Milletimizin sinesi geniş. Hepimize halkımızın gönlünde yer var. İnanın ki yetiştirdiğiniz ağaçların her yaprağı, diktiğiniz bitkilerin her zerresi sizlere teşekkür ediyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.