Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT O FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ

VALİ ÜMİT O FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile Organize Sanayi Müdürü Mustafa Gülen’in öncülüğünde, ilimizde faaliyet gösteren sanayi şirketleri öncülüğünde ventilatör desteğinde bulundu. Bolu Valisi Ahmet Ümit ise yapılan katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Bolu’da faaliyet gösteren 6 firma, İl Sağlık Müdürlüğü’ne koronavirüs sürecinde en çok ihtiyaç duyulan tıbbı ekipmanların başında gelen ventilatör bağışladı. Arçelik A.Ş. 2 adet, Schott Orim Cam Sanayi Tic. A.Ş. 1 adet, Gezer Ayakkabı Deri San. ve Tic. A.Ş. 1 adet, Yorglass Cam San. Ve Tic. A.Ş. 1 adet, Appriva Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş. 1 adet, ve Er Piliç tarafından 1 adet olmak üzere 7 ventilatör bağışında bulunuldu.  

Bolu Valisi Ahmet Ümit; “Bu anlamlı katkılarıyla sağlık teşkilatımıza destek olan yardım sever firmalarımıza, Bolu Ticaret ve Sanayi Odamız ile Organize Sanayi Müdürlüğümüzün Yönetim

Kurulu Başkanlarına, tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Pandemi sürecinde COVİD vakalarının en çok ihtiyaç duyduğu ekipmanların başında gelen ventilatörler pandemi hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinde kullanılacak.