Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT, KAYMAKAMLARLA VİDEO KONFERANS SİSTEMİ ÜZERİNDEN TOPLANTI YAPTI

VALİ ÜMİT, KAYMAKAMLARLA VİDEO KONFERANS SİSTEMİ ÜZERİNDEN TOPLANTI YAPTI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Koronavirüs (Covit-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden kaymakamlar ile toplantı gerçekleştirdi.

Video-konferans üzerinden gerçekleştirilen ve Koronavirüs tedbirlerinin gözden geçirildiği toplantıda Bolu Valisi Ahmet Ümit, kaymakamlardan salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de eş zamanlı olarak titizlikle uygulanmasını, denetlenmesini ve bu süreci en etkin şekilde yönetmelerini istedi.

“SEFERBERLİK HALİNE HERKESİ DAHİL ETMELİYİZ”

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması ve denetlenmesi noktasında temel hedefin rehberlik ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyleyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devletimizin bize en çok ihtiyaç duyduğu zaman dilimlerinden birisini yaşıyoruz. Valiler, Kaymakamlar, Emniyet Müdürleri, Jandarma Komutanları başta olmak üzere işin lokomotifliğini yapmak durumundayız. Bu seferberlik haline herkesi dahil etmeliyiz.

“HEP BİRLİKTE SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Birinci görevimiz koronavirüsle mücadelede maske-mesafe-hijyen kurallarının ötesinde alınan bütün tedbirlerin tüm iş kollarında ve hayatın devam ettiği her alanda en üst seviyede uygulanmasını ve denetlenmesini sağlamaktır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağımız etkin denetimlerle alınan tedbirlerin ve kuralların uygulanıp, uygulanmadığını takip etmek için hep birlikte sahada olmaya devam edeceğiz. Denetimlerimizde en önemli davranış şekillerimizin başında sabır ve sükûnet gelmelidir.

“TEMEL HEDEFİMİZ REHBERLİK ETMEK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAKTIR”

Temel hedefimiz rehberlik etmek ve farkındalık oluşturmaktır. Bizim esas amacımız insanların kurallara uymasını ve müteakiben de salgın oranının düşmesini sağlamaktır. Amacımız hiçbir zaman ceza yazmak olmadı ve bundan sonrada olmayacaktır. Ama kurallara uymamakta direnenlere ve toplum sağlığını riske atanlara ceza yazmaktan çekinmeyin. Virüsü yeninceye kadar tüm ciddiyetimizle mücadelemize devam etmeliyiz” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in kaymakamlar ile video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirdiği toplantıda, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Güder hazır bulundu.

Etiketler: bolu haberler