Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT, KAPALI YÜZME HAVUZU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ÜMİT, KAPALI YÜZME HAVUZU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yüklenici firma koordinatöründen bilgiler alan Vali Ümit, İl Müdüründen ve kontrol mühendislerinden inşaatın her safhasının titizlikle takip edilmesini istedi.


Haber: Aslı Akış

2015’te yapımına başlanan ve 2017 yılında bitmesi beklenen ancak ihalesi iptal edilerek atıl durumda kalan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, geçtiğimiz aylarda Bolu kamuoyunda gündeme gelmişti. Bolu Valisi Ahmet Ümit, yeniden ihalesi yapılarak çalışmalara başlanan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatını ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.

“MİLLİ SPORCULARIMIZIN SAYISI ARTACAK”

Konu ile ilgili olarak Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının Aralık 2021’de tamamlanarak faaliyete geçmesinin planlandığını belirten Vali Ahmet Ümit, “Bolulu vatandaşlarımızın da faydalanacağı yüzme havuzunun hizmete girmesiyle ilimizdeki yüzme milli sporcularımızın sayısının da artacağını umut ediyorum" dedi.

BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Ümit, “Gerek Olimpik Yüzme Havuzu’nun ilimize kazandırılmasında gerekse ilimizdeki spor alanında yapılan yatırım ve projelerimize desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şahsım ve Bolulu hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler