Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT İFTAR SOFRASINDA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

VALİ ÜMİT İFTAR SOFRASINDA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazanın 4. gününde eşi Şengül Ümit ile birlikte İzzet Baysal Vakıf Huzurevinde yaşlılarımızla birlikte iftarlarını açtılar. İftar öncesi huzurevi sakinlerine hediyelerini vererek annelerin Anneler Günlerini kutladılar.


İzzet Baysal Vakıf Huzurevinde düzenlenen iftar yemeği öncesi Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit huzurevi sakinlerinin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak hem hâl ve hatırlarını sordular hem de kendilerine çeşitli hediyeler verdiler.

Ziyarette ayrıca Vali Ümit ve eşi Şengül Ümit, 12 Mayıs Pazar gününün Anneler Gününe denk gelmesi münasebetiyle, huzurevinde kalan annelerimizin Anneler Günü şimdiden kutlayarak, onlara çeşitli hediyeler verdiler.

İftar programı öncesi konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, huzurevi sakinlerine, kendilerine sofralarında yer ayırdıkları için teşekkür ederek, “Bizleri her zaman olduğu gibi candan karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizler burada devletimizin şefkatli kollarında kutlu misafirlerimizsiniz. Sizler toplumumuzun bereketlerisiniz. Sizlerden temennimiz devletimizden hayır dualarınızı esirgememenizdir. Bu vesile ile mübarek Ramazan Ayı’nızı kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ulaşmanızı Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Vali Ümit ayrıca huzurevinde kalan tüm annelerin de Anneler Gününü kutladı.