Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ'TAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

VALİ KILIÇ'TAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI
Bolu Valisi Erkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle bir mesaj yayımladı. Vali Kılıç, basın mensuplarının sorumluluğunun arttığını belirterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

“BİLGİYE ULAŞMA YÖNTEMLERİ ÇEŞİTLENMİŞ VE HIZ KAZANMIŞTIR”

Vali Kılıç, basın mensuplarının kamu vicdanının sesi, vatandaşların haber alma özgürlüğünün de en önemli vasıtası olduğunu aktararak, “Kamuoyunu bilgilendirmek, toplumu aydınlatmak, vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasında ve bilinçlenmesinde kamu hizmeti sunmak gibi önemli bir misyonu üstlenen ve mesleğin gerektirdiği sorumluluk bilinciyle görevini icra eden tüm basın mensuplarımızı; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Her geçen gün gelişen ve yenilenen teknolojiyle bilgiye ulaşma yöntemleri çeşitlenmiş ve hız kazanmıştır. Bu gelişmelerin ışığında yazılı ve görsel basın başta olmak üzere sosyal medya gibi mecralarda doğru bilgiye güvenilir kaynaktan ulaşma noktasında basın mensuplarının sorumluluğu da artmıştır. Bu mesleği büyük bir özveri ve fedakârlıkla icra etmekte olan değerli basın mensuplarımız; ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları eksiksiz, doğru, tarafsız ve insan onuruna saygılı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırırken kamu vicdanının sesi, vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünün de en önemli vasıtası olmaktadırlar.

 

“VATANDAŞLARIN DOĞRU HABERE DOĞRU ZAMANDA ULAŞMASINI SAĞLIYORLAR”

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın mensuplarımızın her türlü iklim koşullarında, can ve mal güvenliğinin olmadığı zorlu ve riskli şartlar altında mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın doğru habere doğru zamanda ulaşması için yapmış olduğu önemli hizmetleri ve gayretleri bütün takdirlerin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle; Bolulu Hemşehrilerimize sunmuş oldukları önemli hizmetlerden dolayı ilimiz basınının güzide temsilcileri başta olmak üzere tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, çalışan gazetecilerimize sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Etiketler: bolu haberler