Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

VALİ KILIÇ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Bolu Valisi Erkan Kılıç, çeşitli ülkelerden ilimize gelerek Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde eğitim alan uluslararası öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle tek tek tanışan ve yakından ilgilenen Vali Kılıç, öğrencilerin Bolu ile ilgili duygu-düşüncelerini dinleyerek talep ve ihtiyaçlarını sordu.

Valilik Abant Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kundakçı ile akademisyenler ve uluslararası öğrenciler katıldı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Sizler bizim gönül coğrafyamızın gençlerisiniz ve Bolu'da misafirimizsiniz. Üniversitemizde aldığınız yüksek eğitim süresince ülkemiz ile olan gönül bağlarınız daha da kuvvetlenecek, mezun olarak ülkelerinize döndüğünüzde ise bizlerle olan iletişiminiz devam edecek.

Sizler gibi kıymetli gençlerimizin Ülkemizi, Bolumuzu ve üniversitemizi tercih etmesinden dolayı büyük memnuniyet duydum. Bizi her zaman ziyaret edebilir, sıkıntılarınızı iletebilirsiniz. Hayatınızda ve derslerinizde başarılar diliyor, ailelerinize de selamlarımı iletiyorum" dedi.

Vali Kılıç, nazik ziyaretlerinden dolayı uluslararası öğrencilere ve akademisyenlere teşekkür etti.
Etiketler: bolu haberler