Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ, ÖĞRENCİ YURTLARINI ZİYARET ETTİ

VALİ KILIÇ, ÖĞRENCİ YURTLARINI ZİYARET ETTİ
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’le beraber, Gençlik ve Spor Bakanlığına ait öğrenci yurtlarını tek tek ziyaret etti.

Üniversitenin açılmasıyla beraber, eğitim almak için farklı illerden Bolu’ya gelen öğrenciler, yurtlara yerleşti. Öğrencilerin, eğitim hayatları boyunca barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayacakları yurtları Bolu Valisi Erkan Kılıç da ziyaret etti. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında; Hayrettin Tokadi GSB Kız Öğrenci Yurdu, Gölköy GSB Kız Öğrenci Yurdu, İzzet Baysal GSB Kız Ögrenci Yurdu, Seyit Avşar GSB Erkek Öğrenci Yurdu, Hattat Emin Barın ve Abant GSB Erkek Öğrenci Yurtları’na gidildi.

ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

Üniversite öğrencileriyle sohbet eden Vali Kılıç, talepleri dinleyerek, başarılar diledi.  Ziyaretler sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler'den bilgiler aldı.

Yurt Personeli ile de bir araya gelen Kılıç, “Gençlerimiz için devletimizin yatırımlarıyla hizmete giren modern yurtlarımızda en kalite hizmeti en uygun fiyatla kâr amacı gütmeksizin sağlıyoruz" dedi.

“GENÇLERİMİZ BİZİM KIYMETLİLERİMİZ”

Gençlerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Kılıç, “Gençlerimiz bizim kıymetlilerimiz, bugünümüz ve yarınlarımız. Gençlerimizle birlikte olmaktan, taleplerini ve fikirlerini dinlemekten memnuniyet duydum. Her bir gencimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler