Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ MUDURNU İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ KILIÇ MUDURNU İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Mudurnu İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik ve İlçe Kurum Amirleri tarafından karşılanan Vali Kılıç, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek vatandaşlarımızın köy ve mahalleleriyle ilgili ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

İlçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Vali Erkan Kılıç," Tarihi Ahi Kenti Mudurnu İlçemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve taleplerinizi almak için sizlerle bir araya geldik. Mahalli hizmetlerimizi kaymakamlığımız ve muhtarlarımızla işbirliği ve uyum içerisinde vatandaşlarımıza sağlamaya devam edeceğiz.

Mudurnu sahip olduğu tarihi ve kültürel mirası ile yüksek turizm potansiyeline sahip bir ilçemiz. Bu potansiyelin daha da açığa çıkarılması için restorasyon ihtiyacı olan tarihi konaklarda çalışmalarımızı hayata geçirerek ilçemizin güzelliklerini tanıtacağız. Mudurnu’nun turizmde hak ettiği noktaya ulaşması için gayret edeceğiz" dedi.

Samimi anların yaşandığı ziyarette muhtarlarımız ve vatandaşlarımız Vali Kılıç’a ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Programın akabinde Vali, Mudurnu İlçesinde yapımı devam eden yatırımları inceleyerek Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik ile Belediye Başkanından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı, İlçe ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulundu.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

1993 yılında Bingöl'de şehit olan Murat Menteş ile 1979 yılında İstanbul'da şehit olan Kadir Memiş'in muhterem ailelerini hanelerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Bolu Valisi Erkan Kılıç, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Vali Kılıç, "Sizler en değerli emanetlerimizsiniz. Sizlere kapımız her zaman açık ve talepleriniz bizim için emirdir. Devletimizin dirliği, milletimizin birliği ve ülkemizin güvenliği için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Etiketler: bolu haberler