Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ, ÇAYGÖKPINAR’DA ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ KILIÇ, ÇAYGÖKPINAR’DA ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Çaygökpınar köyünde gerçekleştirilen "Sınırsız Eğitim Sorunsuz Üretim Projesi” programına katılan Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Teknik kadromuz sizlere gerekli desteği sağlamak için çalışmalarını yürütecektir” dedi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Valiliğince koordineli Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen "Sınırsız Eğitim Sorunsuz Üretim Projesi" kapsamında gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme toplantılarının Çaygökpınar köyü ayağında vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat, köy muhtarı ve çevre köy muhtarları, şube müdürleri ve teknik personel katıldı.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Eğitim gecesinin açılış konuşmasını yapan Sayın Erkan Kılıç, amaçlarının üretimi desteklemek olduğunu ifade ederek, “Üretimin devamlılığı ve yaşanılan sorunların çözümü aşamasında bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Valiliğimizce koordine edilen ve İl Müdürlüğümüzce yürütülen bu örnek çalışma ile sorunlarınızı dinleme, teşhis ve çözüm aşamasında teknik kadromuz sizlere gerekli desteği sağlamak için çalışmalarını yürütecektir. Mottomuz, siz üretin yeterden yola çıkarak bizler de sizlerin üretim aşamasında önünüze çıkan sorunların çözümü aşamasından elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ SORULARINI YÖNELTEBİLİR”

Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat ise sahada olacaklarını ifade ederek, “Öncelikle bizlere ve siz değerli üreticilerimize desteklerini esirgemeyen Valiliğimize, değerli Bolu Milletvekillerimize ve Özel İdaremize kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bolu'muzun örnek olduğu ve gelenek haline getirdiği ve geçtiğimiz yıllarda gece eğitimi formatıyla düzenlediğimiz eğitimlerimiz bu dönem güncellenerek köy ahalimizin belirlediği ve uygun gördüğü zaman dilimi içerisinde Valiliğimizim koordinesi ile toplam 87 köyümüzde gerçekleşecek eğitimlerde vatandaşlarımız istediği her konuda arkadaşlarımıza sorularını yöneltebilir, aklına takılan soruları aydınlığa kavuşturabilir. Bay, bayan üretici ve üretici adaylarımızı bu hizmetten faydalanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen eğitim toplantısı sonunda üreticilerimize dezenfektanlar dağıtılırken, kullanımı ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Hijyenik süt üretimin temini açısından önemli bir başka proje olan ve İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen süt üreticilerine dezenfektan dağıtımı da gece sonunda gerçekleştirildi.

 

Etiketler: bolu haberler