Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ, BOLU YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ'Nİ (YEDAM) ZİYARET ETTİ

VALİ KILIÇ, BOLU YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ'Nİ (YEDAM) ZİYARET ETTİ
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni (YEDAM) ziyaret etti. Vali Kılıç, Yeşilay Bşk. V. Prof. Dr. Dündar Yener ve Yeşilay personelinden YEDAM tarafından İlimizde bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan/planlanan faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Haber: Aslı Akış

Vali Erkan Kılıç, Yeşilay Uyuşturucu, alkol, sigara gibi her türlü bağımlılıkla mücadeleye karşı çalışmalar yürüten, aynı zamanda insanlara dokunan çok sayıda projenin yanında olan Bolu Yeşilay Danışmanlık Merkezine (YEDAM) ziyarette bulundu.

“YEŞİLAY’A DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YEDAM Personeli ile bir süre sohbet eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Yeşilay uzun yıllardır bağımlılıkla mücadele veren köklü bir sivil toplum kuruluşumuz. Bu konuda İlimizde de bağımlılıkla mücadelenin daha etkin ve kararlılıkla devam etmesi ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bağımlılık yapıcı maddelerden ve teşvik edici unsurlardan uzak durması için önleyici tedbirlerimizi artırmaya ve bağımlılığın her türlüsüyle mücadelemizi aralıksız sürdürmeye hep birlikte devam edeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi Yeşilay’a destek olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

ÜCRETSİZ PEK ÇOK DESTEK VERİLİYOR

Ziyaretin devamında ziyaretleri ve destekleri sebebiyle Erkan Kılıç’a teşekkür eden Yeşilay Başkan V. Prof. Dr. Dündar Yener; “2020 yılından bu yana hizmet veren Bolu Yeşilay Danışmanlık Merkezi (Yedam) tütün, alkol, madde, teknoloji, kumar bağımlılarına ve yakınlarına, ücretsiz psikolojik ve sosyal destek vermektedir. Bağımlı bireylerin tedavi motivasyonu olmadığında aile üyeleri ile çalışmalar yürütülmektedir. Bu konuda bilgi ve randevu almak isteyen herkes 115 numaralı hattan ulaşabilirler” dedi.

Etiketler: bolu haberler