Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ERKAN KILIÇ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ ERKAN KILIÇ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehit yakınları ve gaziler için akşam yemeği düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Yemek öncesi konuklarının bulunduğu masaları tek tek dolaşan Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Eşi Ayşe Elif Kılıç, şehitlerin aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

“HAİNLER VAR GÜÇLERİYLE SALDIRMAKTADIRLAR”

Davete icabet ederek kendilerini onurlandıran aziz şehit ailelerine ve gazilere teşekkürlerini sunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, 15 Temmuz’un önemine değindiği konuşmasında, “Kadim topraklarımızı yurt edindiğimiz 1071 Malazgirt Zaferi’nden bu yana gariplerin, yetimlerin, mazlumların kalesi olan âziz vatanımızda bu kaleyi ele geçirmek isteyen hainler işbirlikçileriyle birlikte var güçleriyle bağımsızlığımızı hedef alarak saldırmaktadırlar. Ülkemiz, 15 Temmuz gecesinde de bağımsızlığımıza, devletimize, demokrasimize, birlik beraberliğimize, millet iradesine saldıran vatanımızın bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ Terör örgütünce düzenlenen alçakça bir hain darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır” dedi.

“BU GÜRUH BAĞIMSIZLIK SEVDAMIZDAN YILDIRAMAYACAKTIR”

Girişimlerin milleti bağımsızlık sevdasından vazgeçiremeyeceğini aktaran Kılıç, “Milletimizin vergileriyle alınan, milletimizin tanklarıyla, tüfekleriyle yine milletimize ateş açan bu hainlere karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ve liderliğinde tek yürek olup gencinden yaşlısına cansiperane meydanlara koşan insanımız bu darbe girişimini bertaraf etmiştir. Allah'ın izniyle her zaman hakkın ve haklının yanında olan âziz milletimizde vatan, bayrak, şehâdet ve Türkiye aşkı olduğu müddetçe hiçbir güruh bizi bağımsızlık sevdamızdan vazgeçiremeyecek ve yıldıramayacaktır. Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek şanlı bayrağımızın gölgesinde inşallah bu cennet vatanımızda kıyamete kadar milli ve manevi değerlerimizle yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NÜZÜ KUTLUYORUM”

Şehitleri de yâd eden Kılıç, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin bütünlüğü uğruna Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Afrin’den İdlib’e, doğudan güneydoğuya ve 15 Temmuz’da o karanlık geceyi kahramanlıklarıyla aydınlatan tüm şehitlerimize, yüce Rabbimizden rahmet diliyor, şanlı gazilerimizi şükranla yâd ediyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nüzü kutluyorum" şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemeğe Bolu Valisi Erkan Kılıç ile eşi Ayşe Elif Kılıç, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando İslam Can, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Belediye Başkan Vekili Naci Parlak, İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Etiketler: bolu haberler