Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ AHMET ÜMİT 23 NİSAN MESAJI YAYIMLADI

VALİ AHMET ÜMİT 23 NİSAN MESAJI YAYIMLADI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yayımladığı mesajda, “Sevgili çocuklar; Sizler âziz milletimizin en önemli serveti, ülkemizin gelecek umutlarının güvencesisiniz” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102’nci yılında, Bolu’yu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sardı. Bolu Valisi Ahmet Ümit de kutlamalar öncesinde, kutlama mesajı yayımladı. Ümit’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“ONUR VE GURURU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

“İstiklâl ve istikbâl uğruna topyekûn verilen milli mücadele sürecinde savaşın en çetin geçtiği bir zamanda, millet iradesinin ve egemenliğinin ebediyyen tescillendiği Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’nci yıl dönümünü birlik-beraberlik içerisinde kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bizlere emanet, gelecek nesillerimize borcumuz olan, her karış toprağı âziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla sulanan cennet vatanımıza sahip çıkmak hepimizin millî ve manevî sorumluluğu olduğu kadar şanlı ecdadımıza lâyık olmanın da gereğidir.”

“GAYRETLE VE KARARLILIKLA, VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALIYIZ”

“Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi ve Gazi Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir’ sözüyle geleceğimizin ikbâli olan çocuklarımıza verdiği kıymeti ifade etmiştir.

O halde bizler de ecdadından ilham alan, tarihini ve kültürünü bilen, medeniyetini özümseyen, hürriyet ve bağımsızlık uğruna atlatılan nice badirelerden, ödenen bedellerden ders çıkararak geleceğini sağlam temeller üzerine inşa eden nesiller yetiştirmek için gayretle ve kararlılıkla, var gücümüzle çalışmalıyız.”

ÇOCUKLARA SESLENDİ

“Sevgili çocuklar; Sizler âziz milletimizin en önemli serveti, ülkemizin gelecek umutlarının güvencesisiniz. Bulunduğunuz her yeri, her ortamı bilginizle, ışığınızla aydınlatacak, aşılmaz zannedilen dağları aşacak, imkânsız gözüken en zor işleri başaracak olan yine sizlersiniz. Ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve çok daha iyi yerlere gelmesi için; 2023 vizyonu 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yılmadan çalışacağınıza, çağın gelişmelerine ve yeniliklerine duyarlı, bilime bigâne kalmadan nitelikli ve donanımlı, millî ve manevî değerlerimizi haiz, ahlâklı, dürüst ve çalışkan bireyler olarak yetişeceğinize hiç şüphemiz yoktur.”

BAYRAMI KUTLADI

“Bu duygu ve düşüncelerimle; sizlerin ve tüm vatandaşlarımızın, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü vesilesiyle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi ve bu toprakları bize vatan kılan kahraman ecdadımızı rahmetle, şanlı gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.”
Etiketler: bolu haberler