Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VAKA SAYISI ARTINCA DENETİMLER SIKLAŞTI

VAKA SAYISI ARTINCA DENETİMLER SIKLAŞTI
Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde koronavirüs vaka sayısı artış gösterdi. Vaka sayılarının ilçedeki sanayiye dışarıdan çok fazla tırcı geldiği için arttığını, bu nedenle denetimlerin sıklaştırıldığını ifade eden Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, “Denetimlerimizi sıkı şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Maskesiz kimse dolaşmasın. Yeniçağa sanayisinde önlemlerimizi arttırdık. Karantina dedikoduları yalandır" dedi.
Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde korona virüs pozitif vaka sayıları arttı. İlçede toplam 21 kişide korona virüs tespit edildi. 13 kişi iyileşerek taburcu olurken, 8 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Hastanede tedavi gören vatandaşların durumu iyiye gidiyor.                                                                                                                        

"VATANDAŞLARDAN BİRİNDE POZİTİF KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ"

Yeniçağa Sanayisine ilçe dışından çok fazla tırcı geldiğinden dolayı denetimler sıklaştırıldı. Yeniçağa Sanayisine giriş çıkışlar kontrol altına alınırken, 6 girişin sadece bir tanesinden giriş yapılabilecek şekilde düzenlendi. Sanayiye dışarıdan gelen vatandaşlardan birinde pozitif koronavirüs tespit edildi. Ancak ilçede karantina gibi bir durum söz konusu değil.  

"KARANTİNA DEDİKODULARI YALANDIR"

Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar konuya ilişkin olarak, "Denetimlerimizi sıkı şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Maskesiz kimse dolaşmasın. Yeniçağa sanayisinde önlemlerimizi arttırdık. Karantina dedikoduları yalandır" ifadelerini kullandı.