Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“UZMAN ELLER PROJELERİ” İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

“UZMAN ELLER PROJELERİ” İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı, “Kırsal Kalkınmada Uzman Eller” projelerine 2023 yılı başvurularının başladığını duyurdu. Başvurusu uygun bulunan girişimcilere 250 Bin TL'ye kadar %100 hibe desteği verilecek.

HABER: YASİN CELAL TORUN

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığınca 81 ilde yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri 2023 yılı başvuruları başladı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında kırsalda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanlarında eğitim veren üniversitelerin fakülte ve meslek yüksekokulları ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tarım, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, laboratuvar hizmetleri ve gıda teknolojisi alanlarında eğitim veren lise ve dengi okullardan mezun kişilere bitkisel üretim,  hayvancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde uygulayacakları projeler için hibe desteği verilecek.

SON GÜN 8 MAYIS

Mevzuatta belirtilen nitelikleri taşıyan girişimcilerimiz, e-devlet şifrelerini kullanarak 8 Mayıs 2023 tarihi saat 23:59'a kadar https://uzmaneller.tarimorman.gov.tr adresi üzerinden online olarak başvurularını yapabilirler. Başvuruda zorunlu olan belge ve dokümanlar da online yüklenecek.

Başvuru koşullarının yer aldığı 2023/5 No.lu Tebliğ ve Tebliğe bağlı güncel uygulama esasları aynı linkte yer alıyor.
Etiketler: bolu haberler