Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKAYI ELE VERDİ

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKAYI ELE VERDİ
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Anadolu Otoyolu üzerinde durdurulan araçta yapılan aramada 12 kg toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu ticareti yapıldığına yönelik gelen ihbarı değerlendirmesi üzerine Anadolu Otoyolu’nda durdurulan şüpheli araçta, sürücü M.S.Ç(56) ve yanında bulunan Ş.A(50) isimli şahısların eşyaları arandı. Yapılan aramada şahısların üzerinden çıkan 12 kg toz esrar maddesi ele geçirildi.

M.S.Ç.(56) ve Ş.A.(50)  isimli şahıslar “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan alınan ifadesi sonrasında gözaltına alınarak, daha sonra mevcutlu olarak intikal ettirildikleri Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin açıklamada, “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, toplum sağlığını bozmaya teşebbüs eden şahıs ve şahıslar ile şube müdürlüğümüz tarafından etkin bir şekilde kararlılık ile mücadeleye devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.