Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

USTA OYUNCU OYA BAŞAR VE BEGÜM BİRGÖREN AYAKTA ALKIŞLANDI

USTA OYUNCU OYA BAŞAR VE BEGÜM BİRGÖREN AYAKTA ALKIŞLANDI
Büyük ilgi gören Tiyatro Festivali kapsamında dün gece “Plastik Aşklar” adlı komedi tiyatro oyunu Bolulu sanatseverlerle buluştu. Başrollerini usta oyuncu Oya Başar ve Begüm Birgören’in yaptığı oyun, izleyenlerden tam not aldı. Salonu dolduran yüzlerce kişi, oyunun bitimiyle, usta oyuncuları ayakta alkışladı.


Bolu Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü özel düzenlenen Tiyatro Festivali’nin 4’ncü günü geride kaldı. İlk günden beri yoğun ilgi gören festival kapsamında dün akşam Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde başrollerini oyuncu Oya Başar ve Begüm Birgören’in paylaştığı “Plastik Aşklar” adlı komedi tiyatro oyunu sergilendi.

USTA OYUNCUDAN TİYATRO ZİYAFETİ

Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev’le; çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen’in yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla olan hesaplaşmalarını konu edinen oyunda usta sanatçı Oya Başar ve Begüm Birgören, Bolulu sanatseverlere adeta tiyatro ziyafeti sundu. 2 saat süren oyunun sona ermesiyle birlikte salonu dolduran sanatseverler, oyuncu Oya Başar ve Begüm Birgören’i ayakta alkışladılar.

FİNALİ ERKAN KOLÇAKKÖSTENDİL YAPACAK

Bolu Belediyesi’nin bu yıl bir ilke imza atarak düzenlediği “Tiyatro Festivali”nin 5’inci ve son gününde bu akşam saat 20.00’de “12 Numaralı Adam” adlı oyunu ile sevilen oyuncu Erkan Kolçakköstendil Bolulu sanatseverlerle buluşacak. “Vartolu” karakteri ile hafızalara kazınan Kolçakköstendil, 90 dakikalık ‘’tek kişilik’’ gösterisi ile festivalin finalini yapacak.
Etiketler: bolu haberler