Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

USTA GAZETECİ, REKTÖRÜN OYUNUNU BOZDU

USTA GAZETECİ, REKTÖRÜN OYUNUNU BOZDU
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni'nde protokol konuşmaları sırasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına programa katılan Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e rektör Mustafa Alişarlı'nın talimatıyla söz verilmemesine en çarpıcı yorum Bolu Gazetesi Editörü usta gazeteci Caner Güngör'den geldi.

Güngör, Bolu Gazetesi'nin internet sitesinde yaptığı analizde, rektör Alişarlı'nın tepki çeken hareketiyle ilgili olarak, "Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın hakkında yorum yapmadığı hatta her ortamda kolladığı rektör Alişarlı'nın başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz vermeyerek Cumhurbaşkanlığına 'ben bunların karşısındayım' imajı yaratmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Zira Tanju Özcan'ı seçildikten sonra ilk ziyaret eden isimlerden biri olan Rektör Alişarlı hali hazırda belediye ile de pek çok ortak çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yakınlığı ile bilinen rektör Alişarlı'nın bu hareketi Cumhurbaşkanının gözüne girmek için yaptığı yorumları ayyuka çıktı." yorumunda bulundu.

Her yıl düzenlenen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni bu yıl da gerçekleştirildi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon'da düzenlenen ödül törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman ve protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

HERKES KONUŞTU, RASİM ÖZDEMİR'E SÖZ HAKKI VERİLMEDİ...

Protokolde bulunan İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, AK Parti Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Valisi Erkan Kılıç, anons edildikten sonra kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına programa katılan Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz hakkı verilmedi. Rasim Özdemir ise duruma tepki göstererek salonu terk etti. Salonda bulunan bazı kişiler de Özdemir'e söz hakkı gösterilmemesine tepki gösterdi.

USTA GAZETECİ, OLAYI BÖYLE YORUMLADI

Usta gazeteci Caner Güngör, tepki çeken olayı Bolu Gazetesi'nin internet sitesinde kaleme aldı. Güngör, internet sitesinde, "Şart olsun büyük kurnazsın rektör hoca. Rasim Özdemir'e söz vermeyip Cumhurbaşkanına yaranmaya çalıştığını anlamamak için mal olmak lazım" başlığıyla haberi yayınladı. Güngör, Bolu Gazetesi'nin internet sitesinde yaptığı analizde, rektör Alişarlı'nın tepki çeken hareketiyle ilgili olarak, "Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın hakkında yorum yapmadığı hatta her ortamda kolladığı rektör Alişarlı'nın başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz vermeyerek Cumhurbaşkanlığına 'ben bunların karşısındayım' imajı yaratmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Zira Tanju Özcan'ı seçildikten sonra ilk ziyaret eden isimlerden biri olan Rektör Alişarlı hali hazırda belediye ile de pek çok ortak çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yakınlığı ile bilinen rektör Alişarlı'nın bu hareketi Cumhurbaşkanının gözüne girmek için yaptığı yorumları ayyuka çıktı." yorumunda bulundu.

Etiketler: bolu haberler