Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Urfa'dan gelen lezzet esintisi Şehzade Kebap&Künefe'de

Urfa'dan gelen lezzet esintisi Şehzade Kebap&Künefe'de
Bolu'da damak tadına önem verenlerin yeni buluşma adresi Şehzade Kebap&Künefe Borazanlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.


1986’da yolculuğuna künefe ile başlayan bugün ise Türkiye’nin birçok seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Şehzade Künefe, yeni açtığı kebap salonuyla hizmet vermeye başladı. Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı No:24/B’de hizmet verecek olan Şehzade Kebap&Künefe’de etler özenle seçilip Urfalı kebap ustasının tecrübesiyle harmanlanarak sofralarınıza geliyor. Haşhaş Kebabı, Patlıcan Kebabı, Urfa Kebap, Adana Kebap, Şiş Kebap, Kuzu Ciğer Kuzu ve Karışık Tepsi gibi her biri birbirinden lezzetli alternatiflerle dolu muhteşem menüden dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Paket servis imkanı da sunan Şehzade Kebap, kaliteli lezzet ve kusursuz hizmet anlayışıyla ağzının tadını bilenlerin gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Lezzeti, kalitesi ve hizmeti konusunda oldukça iddialı olan Şehzade Kebap&Künefe, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına itinayla uyulduğundan ailenizle gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz bir ortam sunuyor.

Adres: Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı No:24/B Bolu

İletişim: 0374 222 0909