Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÜRETİCİ VE YATIRIMCILARINA HAYIRLI OLSUN”

“ÜRETİCİ VE YATIRIMCILARINA HAYIRLI OLSUN”
İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, %50 sizden %50 bizden konseptiyle sağlanan Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programıyla ilgili yapılan toplantıya ilişkin; “Amacımız yatırımcılarımızın proje başvurularının doğru ve zamanında yapmasını sağlamaktır. İlimiz üretici ve yatırımcılarına hayırlı olsun” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından periyodik olarak hemen her yıl üreticilere %50 sizden %50 bizden konseptiyle sağlanan Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı 2022-2023 etabı start aldı. Üreticilerin başvuru dönemine dair hata yapmamaları adına İl Müdürlüğü tarafından tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müdürü İzzet Murat, İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş, ilgili şube idari ve teknik personeli, Bolu ilinde faaliyet gösteren oda ve birlik temsilcileri, muhtarlar, potansiyel yatırımcılar ve üreticiler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat; “Bakanlığımız tarafından Kırsal Kalkınma Destekleri başvurularının Bakanlığımızın internet sitesi ve web sitemiz üzerinden yapılmıştır. Bu toplantılardaki yegane amacımız yatırımcılarımızın proje başvurularının doğru ve zamanında yapmasını sağlamaktır. Bu sebepten dolayı ilgili şubemiz ilimizin merkez ve tüm ilçelerinde bu program hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirecektir. İlimiz üretici ve yatırımcılarına hayırlı olsun” dedi.

Toplantıda ilgili teknik personel tarafından ekonomik yatırım ve A iş planı (makine ekipman alımı) yatırım konuları ve başvuru şartları hakkında bir sunum yapıldı. Katılımın yüksek olduğu toplantıda sunum sonrası yatırımcıların konu hakkında soruları cevaplandırıldı.

Bilgilendirme toplantıları Merkezde başlamış olup, tanıtım toplantıları programı şu şekilde;

22.12.2022 Perşembe Gerede Saat: 10.30 Kıbrıscık Saat: 10.30

23.12.2022 Cuma Dörtdivan Saat: 10.00 Yeniçağa Saat: 14.00

26.12.20220 Pazartesi Göynük Saat: 10.30

27.12. 2022 Salı Mengen Saat: 10.30

 

Etiketler: bolu haberler