Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ünlü iş adamından Bolulu öğrencilere burs jesti!

Ünlü iş adamından Bolulu öğrencilere burs jesti!
İstanbul’da yaşayan ünlü iş adamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Bolu’da YKS ve AYT sınavına girerek açıkladığı 5 üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitim bursunu karşılayacağını duyurdu.

Haber: Aslı Akış

İstanbul’da yaşayan ünlü işadamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Bolu’da YKS ve AYT sınavına girerek açıkladığı 5 üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitim bursunu karşılayacağını ifade etti. 

İstanbul’da faaliyet gösteren SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Bolu’da üniversite sınavına girerek, İTÜ ve ODTÜ’de Mühendislik, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi Üniversitelerinde bölüm farketmeksizin kazanan öğrencilere eğitim dönemlerinde karşılıksız burs vereceğini açıkladı.

sosyal medya hesabı Twitterdan konu ile ilgili paylaşımda bulunan Sezgin Baran Korkmaz; “Bolu, Kars, Artvin, Ağrı, Tunceli, Van, Hakkari, Bayburt, Samsun, Ordu, Kastamonu ve Çorum’dan sınava girip, İTÜ, YTÜ ODTÜ Mühendislik, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi Üniversitelerinde bölüm fark etmeksizin kazanacak olan kardeşlerimin eğitim dönemlerinde bursları benden”  ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde yaptırdığı okul ve eğitime verdiği destekle eğitim sevdalısı iş adamı olarak tanınan Korkmaz, Bolu’da dahil 12 ilde burs vereceğini açıklaması öğrenciler tarafından sevinçle karşılanırken, veliler de ünlü işadamını eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı tebrik etti.