Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜNİAK’DAN BÜYÜK ZİRVE

ÜNİAK’DAN BÜYÜK ZİRVE
AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile düzenledikleri kişisel gelişim zirvesinde 1000 üniversiteli genç ile bir araya geldi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde(BAİBÜ) düzenlenen programa AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ali Şarlı konuk oldu.

Gençlerin destekçisi olduklarını gittikleri her programda belirten Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin konuşmalarından önce üniversite öğrencilerini selamladılar ve üniversiteli gençliğe hizmet vurgusu yaptılar.

“Güçlü, üreten, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara ihtiyacımız var”

Çalışkanlığı ve bugüne kadar yapmış olduğu etkinliklerle tanınan ve Bolu gencinin gönlünü fetih eden ÜNİAK Başkanı Mehmet Aygün Zakkum konserinin ardından BAİBÜ'de düzenlemiş olduğu kişisel gelişim zirvesinde “Yapmış olduğumuz her işte her etkinlikte desteğini esirgemeyen, her daim varlığını hissedip güven duyduğumuz gençliğin ve öğrencinin abisi Zakkum konserinden de hatırlayacaksınız Sayın Samet Kocadağ’a desteklerinden ötürü tüm öğrenci kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde yaptığı açıklamalarla gençleri düşünmeye sevk eden ÜNİAK Başkanı Mehmet Aygün yaptığı açıklamalarının devamında “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” hemen hemen her programda konuşulacak. Güçlü, üreten, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara ihtiyacımız var. Var mı gerçekten? Kesinlikle var. Ama 9 mart olunca bir bakıyorsunuz o şov yapanlardan kimse kalmamış. Neden? Çünkü böyle bir davaları yok. Dava olmayınca da iş sadece şovdan ibaret oluyor. Bu ihtiyacı gidermek için önce bunu dava edinmek gerek. Bizim de ÜNİAK olarak gayemiz bu.”  dedi.

“Medeniyet Köklerine Sahip Çıkan Gençlik”

ÜNİAK Başkanı gençliği nasıl bir dava sahibi yaparız derdi ile hareket ettiklerini belirtirken bunun kendi medeniyet köklerinden beslenen, değerlerine sahip çıkan ve aynı zamanda çağın gerekliliklerini iyi bilen gençlerle mümkün olacağını belirtti. 2023,2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlar ile yürüyen ve bu amaçla okuyan, yazan, araştıran ve sorgulayan bir gençlik hareketi olduklarını ise konuşmalarında ifade etti.

“Gençlerin Destekçisi Arzu Aydın!”

Katıldığı her programda gençlerin emeğinin destekçisi olduğunu belirten Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde de kadın olmanın zorluğunu dile getirirken bugünün kutlanması gereken bir gün olmadığını tam tersi güçlü durmanın önemini hatırlatması amacıyla anılması gerektiğini tüm genç kadınlara bir kez daha hatırlattı.

“Zirvenin Yıldızı Gülay Özdem”

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ'ın desteği ile gerçekleştirilen kişisel gelişim zirvesinde konuşmacı olarak Bolu’ya gelen haber spikeri Gülay Özdem'de 8 Mart'ın önemine binaen yaptığı konuşmalarla gençlerin umudunu perçinledi.

Gecenin sonunda ise gençlere olan desteklerinden ötürü AK Parti Gençlik Kolları Samet Kocadağ'ı ve üniversiteler birimini tebrik eden Özdem bir kez daha gelmek istediğini vurgulayarak salondan ayrıldı.