Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN PERMAKÜLTÜR STANDI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN PERMAKÜLTÜR STANDI
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ‘Permakültür’ standıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Yapı Mobilya ve Ev Tekstili fuarında yerini aldı. Stantta Ülkü Ocakları tarafından hayata geçirilen permakültür projesi katılımcılara anlatıldı.

HABER: YASİN CELAL TORUN

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, 29 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarında açtıkları stantla yerini aldı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilen ‘Permakültür’ çalışmaların anlatıldığı broşür ve tohum kalemlerin katılımcılara dağıtıldığı stant, vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Permakültür çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa ederken, her alanda bilinçli ve kültürlü nesiller yetişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkü Ocakları olarak dünyada ve ülkemizde yaşanabilecek sorunlara yönelik çözümler üretebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Permakültür, özellikle şehirlerde; balkon, teras ve bahçe gibi değerlendirilebilir alanlarda herkesin kendi sebze ve meyvesini yetiştirmesini sağlayan ve bunun da sürdürülebilir olmasını sağlayan bir tasarım modelidir” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler