Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ
Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığınca, Bolu Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrenim gören çocuklara, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yayınlarının çocuklar için çıkarmış olduğu Türk Mitolojisi ve Türk Kültürü’ne ait motiflerin bulunduğu boyama kitabı hediye edildi.


Haber: Aslı Akış

Bolu Ülkü Ocakları İl Bolu Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini ziyaret ederek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yayınlarının çıkardığı Türk Mitolojisi ve Türk Kültürü’ne ait motiflerin bulunduğu boyama kitabını hediye etti. Ayrıca, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in selamları iletildi.

“KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLUP HER ZAMAN ONLARIN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRECEĞİZ”

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yayınlarının çıkarmış olduğu Türk Mitolojisi ve Türk Kültürü’ne ait motiflerin bulunduğu boyama kitabı dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamada; “Bolu Ülkü Ocakları olarak Bolu Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrenim gören kardeşlerimize, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yayınlarının ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş'in hazırlattığı çocuklar için çıkarmış olduğu Türk Mitolojisi ve Türk Kültürü’ne ait motiflerin bulunduğu boyama kitabını hediye ederek hem kardeşlerimizin motivasyon ve aktivitelerine destek olmak, onlarla kaynaşmak hem de Türk mitolojisi ve Türk simgelerini onlara aktara bilmek adına yapılan bu faaliyetimize gençlerimizin talepleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Ülkü Ocakları olarak bundan sonra da sinema, spor gibi aktivitelerimiz ile kardeşlerimize destek olup her zaman onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz” şeklinde konuştu.