Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Uğurcan Çakır " Siyasi kaygılardan uzak ortak akıl"

Uğurcan Çakır
Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Çakır ile Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının faaliyetlerini konuştuk.
Haber: S.Sevgül Kaba

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Çakır pandemi süreci boyunca kurallara dikkat ederek Bolu halkına hizmete devam ettiklerini söyleyerek Vefa ekiplerine yardım etmek amacıyla 65 yaş üstü vatandaşlar  için karantina sürecinde dışarıda yapmaları gereken işlemlerine yardımcı olduklarını, pazarlarda emekçilere destek olmak amacıyla maske ve dezenfektan desteğinde bulunduklarını ve Pandemi nedeniyle coşkulu bir şekilde kutlanılamayan  30 Ağustos Zafer Bayramı’nıda  Boluluların bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sanal mecrada ziyaret edebilmeleri için Bolu'nun  çeşitli bölgelerine QR kodlu stickerlar yapıştırdıklarını ifade etti. Uğurcan Çakır , Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere, Bolu gençliği ve halkı için faydalı, onlara dokunabilecek ve bir nebze olsun gülümsetebilecek proje ve etkinlikler üretmeye çalışıyoruz diyerek Bolu ' da değişiklikler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Çakır "Şehrimiz doğal güzellikleriyle dolu bir şehirdir. Bu zenginlik içerisinde potansiyeli yüksek olan gençlerin bu şehir için gerçekleştirmek istedikleri hayallerini, umutlarını, geleceğe yönelik üretken projelerini gerçekleştirmek istiyoruz. Özellikle istihdamın bu denli daraldığı günümüz ekonomisinde gençlere farklı alanlarda kendini geliştirebildikleri kısıtlı koşullarda ‘Nasıl daha üretken olabiliriz?’ sorusuna cevap aramak istiyoruz. Gençlerin şehrimizde yapılacak olan plan ve projede fikirlerini açıkça belirtmelerini, Batı Karadeniz’in incisi olan şehrimizi gençliğin durdurulmaz heyecanı ve azmi ile yenilemek istiyoruz. Bunlar adına yapmak istediğimiz proje çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. " dedi.

Siyasi kaygılardan uzak ortak akıl

Siyasi partilerin gençlik kollarının , siyasi kaygılardan uzak olmaları gerektiğini belirten Uğurcan Çakır" Gençlerin faydasına olan her bir projede Ak Parti Gençlik Kolları ile  siyasetin dışında ortak bir paydada buluşup bir etkinlik yapmak isteriz. Zaten İyi Parti Gençlik Kolları ile ortak projeler düzenliyoruz." dedi.

Bir siyasi partiyi temsil eden kişiler halkın sesi olmalıdır.

Uğurcan Çakır bazı siyasi partilerin gençlik kolları başkanlarının uygunsuz tavırlarını kınayarak". Bizler siyasi partilerde görevlendirmeler aldığımızda halkı aşağılamak yerine onların sesi olmamız gerekirken bunun bu şekilde ilerlemesi fazlasıyla yanlıştır. Bu tür kendini bilmez insanların bu görevlendirmelere getirilmemeleri gerektiği gibi böyle çirkin davranışlar sonrasında o görevlerden uzaklaştırılmaları gerekir ama bunu maalesef göremiyoruz. Bizim örnek olmamız gerekirken topluma zarar getirecek ve toplum nezdinde uygun olmayan davranışlar sergilenmesi bizleri derinden yaralamaktadır" dedi.

Gençlere kapımız her zaman açık

Uğurcan Çakır Bolu'lu gençlere kapılarının her zaman açık oluğunu belirterek Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak  genç arkadaşlarla birlikte yeni projeler ve etkinlikler üretmek istediklerini ,Bolu'Lu gençleri her zaman bu büyük aile içinde görmekten şeref ve onur duyacaklarını söyledi.