Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK”

“UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK”
Boluspor, TFF 1.ligin 9.haftasında kendi sahasında Keçiörengücü’nü 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, maçın ikinci yarısında sakatlanarak oyun dışında kalan kaptan Bilal Kısa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Ligde arka arkaya aldığı 2 galibiyetle üzerindeki kara bulutları dağıtan Boluspor, geleceğe umutla bakıyor. Kırmızı beyazlıların, ilk golünü atan Bilal Kısa, ilk yarıda sakatlanmış ve ikinci yarının başında oyundan alınmıştı.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, Bilal Kısa’nın arka adalesinde toplanma olduğunu ifade ederek; “Bilal’in arka adalesinde maalesef toplanma oldu. Bilal’in çıkışı tabi bizim oyun sistemimizi çok etkiledi. Bizim için çok önemli, anahtar oyuncu Bilal” dedi.

“BİLAL’İN ÇIKIŞI TABİ BİZİM OYUN SİSTEMİMİZİ ÇOK ETKİLEDİ”

Özköylü sözlerine şöyle devam etti: “Bilal’in arka adalesinde maalesef toplanma oldu. Bilal’in çıkışı tabi bizim oyun sistemimizi çok etkiledi. Bizim için çok önemli, anahtar oyuncu Bilal. Onun sahada olmayışı onun pas bağlantılarındaki istediğimiz onun yerine giren arkadaşımız pasları buluşturamaması Umut’un maalesef çok talihsiz bir kırmızı kartı bizi çok zora soktu. Ama her şeye rağmen kazanmasını bildik. Çok şükür yolumuza devam etmek istiyoruz.”

“ADETA UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK”

Çok kritik iki maç oynadıklarını ve adeta uçurumun kenarından döndüklerini sözlerine ekleyen Özköylü: “Kazanılan iki maç ve çok kritik iki maç. Adeta uçurumun kenarından döndük. Giresunspor maçından önceki pozisyonumuza baktığımız zaman beraberlik dahi olsa bizleri moral ve motivasyon olarak artık iyicene aşağılara çökertirdi. Ama Giresun maçının galibiyetle bitmesi bu maça moral oldu. O maçtaki oyun, mücadele, istek, arzu her şey çok güzeldi. Devam ettirmek zorundayız. Hala çok eksiğimiz var. Hala taktiksel olarak hala zihinsel olarak kendimizi çok geliştirmemiz gerekiyor. Çünkü bir çok şey değişiyor. Oyuncular bu değişime ayak uydurmaya çalışıyorlar. Değişim bir anda kolay olmuyor. Ama oyuncularım çok çabuk çok kolay adaptasyon gösterdiler” şeklinde konuştu.