Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

U19’LARI YAN HAKEM DURDURDU

U19’LARI YAN HAKEM DURDURDU
Gelişim liginde mücadele eden Boluspor U19 takımı sahasında Konyaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılırken, karşılaşmada birinci yardımcı hakem Hüseyin Alp Burçay maçta verdiği kararlarla adeta maçın önüne geçti.


Boluspor U19 takımı Konyaspor U19 takımı ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan kırmızı beyazlılar Konyaspor kalesinde gol aradı ve kazandığı penaltı atışını Erkan Süer ile gole çevirip maçta 1-0 öne geçti.

Golden sonra skoru artırmak isteyen Boluspor U19 takımı bir anlık konsantrasyon bozukluğu ile kalesinde golü gördü. Bu Golden sonra Konyaspor U19 tartışmalı bir şekilde Boluspor kalesinde ikinci golü buldu.

İlk yarıda bir gol daha bulan misafir takım Konyaspor soyunma odasına 3-1 önde gitti. İkinci yarıda oyunda dengeyi kuran Boluspor U19 takımı Erkan Süer ile skoru 3-2’ye getirdi.  Beraberlik sayısı arayan Boluspor U19 takımı, misafir takım Konyaspor’u sahasından çıkarmazken beraberlik golünü bulamadı. İkinci yarıyı nerdeyse tek kale oynayan Boluspor U19 takımı bir türlü Konyaspor kalecisini geçemedi. İkinci yarıdaki etkili oyununu gol ile süsleyemeyen Boluspor U19 takımı sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

KIDEMLİ YAN HAKEM BOLUSPOR’U DOĞRADI

Boluspor U19 ile Konyaspor U19 karşılaşmasında yan hakemin verdiği kararlar çileden çıkardı. Karşılaşma berabere devam ederken, yardımcı hakem Hüseyin Alp Burçay’ın verdiği tartışmalı Konyaspor golü şaşkınlık yarattı. Kale çizgisi üzerinde ofsaytta bulunan oyuncuyu bariz bir şekilde görmeyen kıdemli yan hakem Hüseyin Alp Burçay, ofsayttan atılan gole gol kararı verdi.

Hüseyin Alp Burçay’ın karşılaşma genelinde kaldırdığı bayraklar Boluspor U19 takımını durdurmaya yeterken Burçay, rakip oyuncunun topa elle müdahalesine de devam kararı verdirdi. İç sahada etkili bir oyunla ikinci yarıda Konyaspor’a zor anlar yaşatan Boluspor U19 takımının durdurucusu olan birinci kıdemli yan hakem Hüseyin Alp Burçay 90 dakika sahada mücadele eden genç oyuncuların emeklerine bir anda dur diyerek mağlubiyeti büyük katkı yapmış oldu.