Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

U17’LER ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

U17’LER ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR
Boluspor U17 takımı elit liginde 11. hafta karşılaşmasında sahasında Gazişehir FK takımını konuk ederken, temsilcimiz rakibi karşısında aldığı 3 puanla liderin takipçiliğine devam etti.


Boluspor U17 takımı elit liginde 11. hafta karşılaşmasında sahasında Gazişehir FK takımını konuk ederken, temsilcimiz rakibi karşısında aldığı 3 puanla liderin takipçiliğine devam etti. Kırmızı beyazlılar karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

U17 Elit liginde Boluspor sahasında fırtına gibi esti. Zorluk derecesi büyük olan karşılaşmada üst sıralara çıkmak isteyen Boluspor U17 takımı, Gazişehir FK ile kıran kırana bir karşılaşma oynadı.

Rakibi karşısında oyuna etkili başlayan ve golü isteyen bir görüntü veren temsilcimiz ilk golü de bulan taraf oldu. Berke Yağız takımını öne geçiren golü kazandırdı. Bolu deplasmanında geriye düşen Gazişehir FK demoralize olmazken beraberlik golü için Boluspor kalesine yüklendi. İstediği beraberlik golünü de bulan taraf oldu.

Beraberlik golünün ardından Fatih Ateş hocanın oyuncuları galibiyet golü için Gazişehir FK kalesinde arka arkaya ataklar geliştirdi. Boluspor U17 çok istediği galibiyet golüne de Kerim Turan ile kavuştu.

Karşılaşmanın son bölümlerinde önde olmanın avantajını iyi değerlendiren kırmızı beyazlılar Gazişehir FK’nın arka arkaya gördüğü kırmızı kartlarla da rahat bir oyun sergiledi. Kırmızı beyazlılar, maçı 2-1 kazanarak yoluna devam etti.

Teknik Sorumluluğunu Fatih Ateş’in yaptığı Boluspor U17 takımı hanesine 3 puan yazdırdı. 11 hafta sonunda 22 puanla lig de üçüncü durumda bulunan U17 takımı zirve yarışını sürdürdü.