Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TUZCUOĞLU SİEMENS BOLULULARIN HİZMETİNDE

TUZCUOĞLU SİEMENS BOLULULARIN HİZMETİNDE
Yıllardır, Bolu ve Gerede’de ticari faaliyetleri bulunan Tuzcuoğlu Ailesi tarafından, Semerkant Mahallesi’nde Siemens dayanıklı tüketim malzemeleri mağazası açıldı.


MEHMET FATİH YALINIZ

Mağaza için düzenlenen açılış törenine, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Firma Yetkilisi Mahmut Doğangün törene katılan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş konuştu. Ateş, “Bugün güzel bir günde güzel bir açılışta bir aradayız. Yine, istihdam sağlayacak bir işyerimizi açıyoruz. Bu işletmemizin öncelikle Bolu’muza, ilimize, ülkemize ve firma sahibi Tuzcuoğlu ailesine katma değer ve mutluluk getirmesini diliyorum. İşimiz aş olduğu için böyle işletmeleri önemsiyoruz. Sağlıklı ömürleri olsun, işleri çok düzgün olsun, geleceği uzun olsun”. dedi.

Açılışta bir konuşma da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptı. Özcan, şunları söyledi; “Bu işyerimizin önce, işyerini açan ailemize, sonra da Bolu’muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bence güzel bir bölgede açıldı işyeri. Burası Semerkant’la Aktaş Mahallesi’nin kesiştiği nokta. İnşallah önümüzdeki günlerde de değeri artacak bir bölge. Aşağıda çalışmalar devam ediyor. O anlamda bu bölgeye açılmasına ben özellikle mutlu oldum. Allah hayırlı ve bol kazançlar versin. Bolu’muza ve sizlere hayırlı ve uğurlu olsun.”

Açılışta son konuşmayı AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın yaptı. İşyerinin hayırlı olmasını dileyen Aydın, “İşyerinin, hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum. İnşallah Bolu’muza ve memleketimize de hayırlı hizmetler yapacak inşallah. İşyeri sahipleri buradan kazandıkları ile helal kazançları ile inşallah önce evlatlarına, sonra da milletimize ve memleketimize hayırlı hizmetler yaparlar. Memleketin zor günleri var diye ifade edilen günlerde hemen hemen iki günün birinde yeni bir işyeri açılışına gitmenin, orada bulunmanın, memleketin ekonomik durumunun nerede olduğunu göstermesi açısından partim ve benim açımdan yaşattığı gururu da ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, kurdele kesimi ile devam eden açılış töreni, işyerinin gezilmesi ile sona erdi. Tuzcuoğlu Siemens yetkilileri kısa süre geçerli olacak açılışa özel indirimlerle Boluluları beklediklerini ifade ettiler.