Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TUSAD ÜYELERİ ABANT'TA İNCELEME GEZİSİ YAPTI

TUSAD ÜYELERİ ABANT'TA İNCELEME GEZİSİ YAPTI
İstanbul Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) üyeleri Körfez, Arap ve Ortadoğu ülkelerinde gerçekleşecek turizm fuarları öncesinde Abant'ta bulunan otelleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


TUSAD Genel Başkanı Hasan Bayram ve dernek üyesi iş adamları Abant Tabiat Parkı'nda bir otele gelerek, yaz dönemi öncesinde düzenlenecek fuarlara yönelik çalışma yaptı.

Bölgede bulunan oteli ve tabiat parkını inceleyen dernek üyeleri, daha sonra otel yetkililerinden bilgi aldı.

Otelin bağlı bulunduğu grubun genel müdürü Birgül Denli, kendilerini ziyaret eden TUSAD üyelerine teşekkür ettiğini belirterek, "Misafirlerimiz otelimizde incelemeler yaparak mutfak ve değişik birimlerimizden bilgiler aldılar. Her şey çok güzel hazırlanmış. Seyehat acentaları ile ramazan ayı nedeniyle iftarda buluştuk. Amacımız otelimizi Ortadoğu ve Arap ülkelerinde daha iyi tanıtmak." dedi.

TUSAD Genel Başkanı Hasan Bayram ise "Körfez, Arap ve Ortadoğu'da hizmet veren seyahat acentaları olarak Abant gerçekten bizlere değer katıyor. Bu konuda işlerin daha ileri gitmesi için buralara turistlerin gelmesini istiyoruz. Abant gibi bir turizm yerinin olması bize güç veriyor," şeklinde konuştu.