Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜRKİYE’NİN ÜZERİNE İYİ’LİK GÜNEŞİ DOĞACAK”

“TÜRKİYE’NİN ÜZERİNE İYİ’LİK GÜNEŞİ DOĞACAK”
İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş son günlerde İYİ Parti’ye katılan vatandaşların oranında ki ciddi artışa dikkat çekerek; “Aziz milletimiz İYİ parti’yi bağrına basmıştır. Ülkemizin üzerine çok yakında İYİ’lik güneşi doğacaktır” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş İYİ Parti’de üye sayısının her geçen gün arttığını ve İYİ Parti’nin iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

“VATANDAŞIMIZ TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Ekonomiden sosyal politikaya kadar çözüm önerileri ürettiklerini kaydeden Örnekbaş; “Türkiye tarihinde ilçe ilçe belde belde dolaşarak bir ilki gerçekleştiren ve geçmiş siyasi hayatındaki başarılarla vatandaşımızın takdirini kazanan değerli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve parti teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları neticesinde aziz milletimiz İYİ Parti’yi bağrına basmıştır. Yanlış giden ekonomi yönetiminden, sosyal politikalara ilişkin atılan bütün yanlış adımlara “Hayır” diyerek çözüm önerileri sunan ve ülkemizin içine gömüldüğü karanlıktan çıkarmak için gayret gösteren partidaşlarımızın çabaları boşa gitmemiştir. Vatandaşımızın gösterdiği teveccühle çok kısa süre sonra ülkemize İYİ’lik güneşi doğacaktır.” İfadelerini kullandı.

“ALLAH’IN İZNİYLE İYİLER İKTİDARA YÜRÜYOR!”

Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti’nin her geçen gün iktidara doğru yürüdüğüne işaret ederek; “Partimizi karalamak adına yapılan bütün ayak oyunlarına rağmen dik bir şekilde durmaya devam eden ve genel başkanımızın yüksek ferasetle sürdürdüğü siyasi duruşu bu çabaları boşa çıkartmıştır. Türkiye’nin İYİ’lik güneşini balçıkla sıvayamazlar. Bu gayretin işe yaramadığı artık bir gerçektir. Bu karalama tiyatrolarına vatandaşımız kanmamaktadır. Partimize her gün artan sayıda vatandaşımız üye olmakta ve partimiz her geçen gün daha da büyümektedir. İYİ Parti bu ülkenin kurtuluş reçetesidir. Bu ülkenin aydınlık geleceğidir. 5 yıl önce çaktığımız o kıvılcım, bugün memleketin üzerine, güneş gibi doğuyor. İYİ Parti güneşi, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye ülküsüyle parlıyor. Allah’ın izniyle İYİ’ler iktidara yürüyor!” şeklinde konuştu. 
Etiketler: bolu haberler