Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜRKİYE MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

“TÜRKİYE MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, konferans vermek üzere Bolu’ya geldi. Konferanstan önce ziyaretlerde bulunan İslam, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İslam, “Saadet Partisi ilk defa mecliste iki milletvekili ile temsil ediliyor. Durumun özelliği bizi şöyle bir noktaya da getirdi; 2 milletvekiliyiz, biz artık bir anlamda Türkiye milletvekili gibi çalışıyoruz.” dedi.

MEHMET FATİH YALINIZ

SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam’ın Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde, SP Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya ve partililer de hazır bulundu.

İslam ve Saadet Partilileri karşılayan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, yaklaşan seçimlerde başarılar diledi. Velioğlu, “Sizi yakinen takip ediyoruz. Türkiye bir seçim ortamına girdi. Bolu’da da bugün Veysel Başkanımızın açıklamasını haber yaptık, ittifak olmayacağı ve Saadet Partisinin Bolu ve İlçelerinde kendi adayları ile seçim yarışına gireceği yönünde bir açıklaması oldu. Seçim sürecinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Temel Bey’in de memleket için yaptığı fedakarlıkları ve mücadeleleri vatandaş olarak takip ediyor ve takdir ediyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızdan sonra yeni bir sürece giren partide inşallah önümüzdeki süreçte daha iyi yol almanızı temenni ediyoruz. Seçimlerde partinize ve teşkilatınıza başarılar diliyoruz.” dedi.

Velioğlu’nun ardından konuşan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, gazetecilerle sık sık bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Çetinkaya, “Cihangir İslam Beyefendiye Bolu’muza hoş geldin diyoruz. Konferans organizasyonlarımızı sık sık yapıyoruz. Cemiyetle de sık sık bir araya geliyoruz. Saadet Partisi Bolu İl Başkanı olarak bundan son derece memnunum. İnşallah bu muhabbetimiz devam eder.” diye konuştu.

Ziyarette son konuşmayı Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam yaptı. Meclis çalışmaları hakkında da konuşan İslam şunları söyledi; “Hem İstanbul milletvekili, hem de Sakaryalı olmakla birlikte Bolu’ya uzak olmadığımızı söylemek istiyorum. Burası bizim her zaman yolumuzun üstünde. Rahatlıkla girip çıktığımız bir şehir. Yeni bir görev üstlendik, 24 Haziran seçimlerinde. 16 yıllık bir aradan sonra Saadet Partisi ilk defa mecliste iki milletvekili ile temsil ediliyor. Durumun özelliği bizi şöyle bir noktaya da getirdi; 2 milletvekiliyiz, biz artık bir anlamda Türkiye milletvekili gibi çalışıyoruz. Bir anlamda sadece Saadet Partili olarak da görmüyoruz kendimizi. Bizim partimizin zaten felsefesi öyledir. Biz bütün, partilerin, bütün seçmenlerin, bütün vatandaşların milletvekiliyiz. Herhangi bir sıkıntıyı gündeme getirmemiz için ille de Saadet Partisi teşkilatlarından çıkmış olması gerekmiyor. O sıkıntıların veya o önerilerin hepsini biz meclise taşıma misyonumuzu devam ettiriyoruz. Bugüne kadar da 6 aylık dönem içinde belli bir performans göstermeye çalıştık. Bu da gözlerinizin önünde oldu. Bizim basınla ilişkilerimiz daima devam edecek. Türkiye için iyi olan doğru olan neyse, biz hiçbir sıkıntı duymaksızın onu gündeme getiririz. Bugüne kadar onu savunduk, bundan sonra da savunacağız.”