Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BOLU İL BAŞKANI ESER ‘DEN BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN‘ A DESTEK MESAJI

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BOLU İL BAŞKANI ESER ‘DEN BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN‘ A DESTEK MESAJI
Türkiye Değişim Partisi Bolu İl Başkanı Mithat Eser, Belediye başkanı Tanju Özcan‘a destek vererek, "sayın başkanımızın sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Her geçen gün sayıları artan mültecilerin artık kendi ülkelerine dönmesi için gereken her şey yapılmalıdır. Burada bir elleri balda bir elle yağda yaşamalarına izin verdikçe, akın akın ülkemize gelmeye devam ediyorlar. Buna artık çözüm bulunmalı ve her elini kolunu sallayan bu ülke sınırları içine gelerek yerleşmemeli" dedi.

Bolu Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşimi, Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Özcan'ın, kentte yaşayan yabancı uyrukluların faydalandığı belediye hizmetlerine zam yapılmasına ilişkin Belediye Meclisi'nde CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilerek komisyona gönderilen önergesi oylanamadı. Özcan'ın önergesi, daha önce havale edildiği Plan ve Bütçe Komisyonu'nca yeterli araştırmanın yapılamamış olması nedeniyle eylül ayı meclis toplantısının gündemine alındı.

Belediye başkanı Özcan‘ a destek Türkiye Değişim Partisi Bolu il başkanı Mithat Eser’den geldi.

Eser, "Ülkemiz adeta mülteci kampına döndü. Durdurak bilmeden adeta ipini koparak elini kolunu sallayarak sınırlarımızın içine geliyor. İstedikleri şekilde yaşıyorlar. Ve ülkemize giriş yapan mültecilerin birçoğu erkek. Kadın ya da çocukların, yaşlıların azınlıkta olduğu mülteciler ülkemizi adeta tatil yeri olarak kullanıyor. Yakında tamamen yerleşecekler. Devlet buna bir çözüm bulmak yerine, kendi halkına bakma konusunda acizlik yaşarken, mültecilere dört dörtlük yardımlarda bulunuyor. Sayın belediye başkanımız Özcan‘ ın teklifi ile ülkemiz artık bu sorunu daha detaylı bir şekilde ele alacağını düşünüyorum. Bu konuda çözümler üretilmeli. Mültecilerin sayısı yükselmekte, halkımız tedirgin olmaktadır. Başkan Özcan‘ ı sonuna kadar destekliyorum. Mültecileri ülkemizden göndermenin iyi bir yolu bu. Her istedikleri devlet tarafından yerine getirilen mültecilerin artık kendi ülkelerine gitmesi gerekiyor" dedi.

Etiketler: bolu haberler