Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARINA, İYİ PARTİ UMUT OLACAK”

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARINA, İYİ PARTİ UMUT OLACAK”
İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti’nin iktidarıyla Türkiye’nin refaha kavuşacağını ifade ederek, “Yokluk, zorluk içerisinde; ekonomik bunalım içerisinde umutlarını yitirmiş tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, İYİ Parti umut olacak, iktidara geldiği zaman” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye, 2023’ün haziran ayında yapacağı genel seçime hazırlanıyor. Siyasi partiler, kendilerinin iktidar olmaları durumunda vatandaşlara sunacakları yönetimi ve imkanları kamuoyunda paylaşıyor. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş da partisinin iktidar olması durumunda Türkiye’yi nelerin beklediğini tek tek anlattı.

“İNSANLARIN YÜZÜ GÜLECEK”

İYİ Parti’nin vatandaşların umudu olacağını ifade eden Örnekbaş, “Yokluk, zorluk içerisinde; ekonomik bunalım içerisinde umutlarını yitirmiş tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, İYİ Parti umut olacak, iktidara geldiği zaman. Biriken sorunları kısa zamanda çözecek, insanların yüzü gülecek. Gençler umut dolu bir şekilde eğitimlerine, okullarına devam edecekler. ‘İş sahibi olamayız’ diye bir korkuya girmeyecekler. Yabancı ülkelere gitmeyi kesinlikle düşünmeyecekler” dedi.

“YARDIM ALMA ZORUNLULUĞUNDA KALAN İNSAN OLMAYACAK”

Örnekbaş, vatandaşların yardıma muhtaçlık durumunu ortadan kaldıracaklarını belirterek, “Ayrıca İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanı iktidar olmayı başardığı zaman biz şunu söylemeyeceğiz, ‘Şu kadar milyon kişiye yardım bulunduk, yardım ettik, yardım miktarını arttırdık…’ Biz bunu kabul etmiyoruz. Türkiye’de bizim iktidarımızda, yardım alma zorunluluğunda kalan insan olmayacak ya da çok aza inecek. Biz kimsenin yardıma muhtaç şekilde bu coğrafyada yaşamasını istemiyoruz. Türkiye’nin kaynakları, imkânları son derece fazla son derece güçlü. Bunlar akılcı yöntemlerle kullanıldığı zaman Türkiye’de aç insan da kalmaz, beslenemeyen insan da kalmaz, okumayan insan da kalmaz, işsiz insan da kalmaz” ifadelerini kullandı.

“BOLU ZENGİNLEŞECEK, BOLU’DAKİ VATANDAŞLARIMIZ DA ZENGİNLEŞECEK”

Türkiye’nin en büyük ekonomiler arasına gireceğini de aktaran Örnekbaş, “Liyakati esas alan, hukuku önceleyen bir yönetim olacak Türkiye’de. Kim haksızlığa uğradığını düşünüyorsa hukuk önünde hakkını arayabilecek. Özgür bir Türkiye, hürriyetine susamış bir Türkiye’yi inşallah inşa edeceğiz. Bizim iktidarımızda özgürlükler, hürriyet aşkı… Yapılan çalışmalar meyve verirse, önümüzdeki 5 yıllık süreçte Türkiye Cumhuriyet Devlet’i ilk 10 ekonomiye girecek.  Bundan tabi ki Bolu’da payını alacak. Bolu zenginleşecek, Bolu’daki vatandaşlarımız da zenginleşecek” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler