Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRKER ATEŞ’TEN İLÇE ZİYARETLERİ

TÜRKER ATEŞ’TEN İLÇE ZİYARETLERİ
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve Gerede’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.


HABER: Aslı Akış

ATEŞ, YENİÇAĞA OSB ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bolu TSO Başkanı Türker Ateş ilk olarak Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’a ziyarette bulundu. Ziyarette Yeniçağa OSB’de yürütülen çalışmalarda mevcut durum istişare edildi. Başkan Ateş, sonrasında Yeniçağa OSB alanında incelemelerde bulundu.

GEREDE MYO ZİYARET

Başkan Türker Ateş, yeniçağa ziyaretinin ardından, Bolu TSO, İŞKUR, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve ayakkabı-deri sektöründe faaliyet gösteren Ünder Ayakkabı Ltd.Şti. işbirliğinde mesleki eğitim ve beceri geliştirme işbirliği programı (MEGİP) kapsamında Gerede MYO’da devam eden mesleki eğitim programlarına yönelik düzenlenen inceleme ziyaretine iştirak etti.

BULUT’TAN ATEŞ’E TEŞEKKÜR

Başkan Türker Ateş son olarak Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’a makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bulut’un belediye çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ziyarette Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’e ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.