Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRKAN SAYLAN BULVARI HİZMETE GİRDİ

TÜRKAN SAYLAN BULVARI HİZMETE GİRDİ
Bolu Belediyesi tarafından Bahçelievler – Borazanlar Mahallesi arasına inşa edilen Türkan Saylan Bulvarı için çalışmalar tamamlandı. 20 metre genişliğindeki bulvar, yol çizgilerinin çekilmesiyle birlikte araç ve yaya trafiğine açıldı.


Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski cezaevi arazisi üzerine inşa edilen 20 metre genişliğindeki Türkan Saylan Bulvarı hizmete girdi.

Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanılan ve Belediye Meclis kararıyla, 18 Mayıs 2009 tarihinde hayatını kaybeden bilim insanı Türkan Saylan’ın adı verilen bulvarda belediye ekipleri, asfaltlama çalışması sonrası, hafta sonu yol çizgisi çalışması yaptı.

Sokağa çıkma yasağını ve güneşli havayı fırsat bilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Ulaşım Birimi ekipleri, trafiği daha güvenli ve akıcı hale gelmesi için üzerinde köprüler, dönel kavşaklar da inşa edilen Türkan Saylan Bulvarı’nın yol çizgilerini çizdi.

Yol çizgisi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Borazanlar Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan Türkan Saylan Bulvarı araç ve yaya trafiğine açılmış oldu.

Etiketler: bolu haberler