Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM KONSER

TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM KONSER
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği 10 Mart'ta düzenleyeceği "Anadolu Güneşi" konserine Bolu halkını davet etti.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bolu Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 10 Mart 2020 Salı günü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde müzik ve dans topluluğu konseri düzenlenecek. 

BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salonda saat 19.00'da başlayacak konserde ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden "Anadolu Güneşi" müzik ve dans grubu sahne alacak.

Bolu'nun sanattaki gururu "Anadolu Güneşi" sanatseverlere Türk halk müziğinin klasik müzikle harmanlanıp, dansla sunulduğu şahane bir gecede yaşatacak. 

KONSER GELİRLERİ İSE KIZ ÖĞRENCİLERİNİN OKUMASI İÇİN KULLANILACAK

Bu muhteşem konseri kaçırmak istemeyen Bolulu sanatseverler "The Baba Cafe", "Kozalak Cafe",  "Önder Sigorta" ve Arzu Eczanesi'nden biletlere ulaşabilirler.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bolu Şubesi olarak BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salon’ da 10 Mart ta, şahane bir etkinlik ile Bolu’lu Sanatseverlere üst düzey bir gösteri daha sunuyoruz. Uluslararası bir topluluk sizlerle. Anadolu Güneşi. Türk Halk Müziğinin Klasik Müzikle harmanlanıp, dansla sunulduğu şahane bir gecede birlikte olalım. Hem keyifli bir gece hem de okuyan kızlarımıza destek. Kaçırmayın. Ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden Anadolu Güneşi"muzık ve Dans grubu, 10 Mart 2020 Salı akşamı Bolu ile buluşuyor. Türk Üniv. Kadınlar Derneği "nın bu güzel etkinliğine davetlisiniz. Davetiyelere The Baba Cafe, Kozalak Cafe Önder Sigorta Arzu Eczanesi nden ulaşabilirsiniz.