Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TURİZM HAFTASI’NDA MESLEKİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

TURİZM HAFTASI’NDA MESLEKİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Bolu’da faaliyet gösteren turizm firmalarının sektörün ihtiyaçlarına yönelik satış, beden dili, takım çalışması, servis ve kat hizmetleri gibi başladığı eğitimleri devam ediyor.

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Turizm Haftası kapsamında pek çok etkinlik düzenliyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan eğitim çalışması kapsamında, 18 – 22 Nisan tarihleri arasından Bolu’daki turizm işletmelerinin çalışanlarına eğitim veriliyor. 

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, İlimizde bulunan turizm tesislerinde çalışan personele yönelik Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitim programı müşteri ilişkileri, satış becerileri, iş ahlakı, müşteri memnuniyeti, farklı kültürlerle iletişim konularında da 24 personelin katılımıyla başlamıştı.

Eğitimlerin Salı gününde Turizm Meslekleri Eğitim Uzmanı Şeref Kantoğlu’nun yönetiminde önbüro, servis ve kat hizmetleri alanlarında Bolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi atölyelerinde işbaşı eğitimlere devam edildi.

Önbüro ve servis dallarında 3 yarım gün, kat hizmetleri alanında da 2 yarım gün olarak Cuma günü akşamına kadar eğitimlere devam edilecek.

 

Etiketler: bolu haberler