Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TURHAN BULUT, KAPI KAPI DOLAŞIP DESTEK İSTİYOR

TURHAN BULUT, KAPI KAPI DOLAŞIP DESTEK İSTİYOR
Mengen Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalmadık kapı bırakmıyor. Seçim çalışmalarında Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut’a çocukların ilgisi oldukça yoğundu.


31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına hızlı başlayan Mengen Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısı ile seçilmesi halinde yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaları Mengen halkına tek tek anlattı. Seçim çalışmaları kapsamında sahada da sokak sokak gezen Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut, yoğun ilgiyle karşılaştı. Çalmadık kapı bırakmayan Turhan Bulut vatandaşlardan destek istedi.



Turhan Bulut ve beraberindekiler ziyaret ettikleri bir evde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, küçük çocuğun Turhan Bulut’u tanıması sevinçle karşılandı. Küçük çocuk sevgisini Turhan Bulut’u kucaklayarak gösterdi. Başkan Adayı Turhan Bulut, ev sahibine içinde gelecek dönemde yapacağı projelerin yer aldığı kitapçığın bulunduğu bez alışveriş çantası vererek, “Ev hanımları için, çocuklarımız için, çocuklarımızın geleceği için, Mengen’in geleceği için çok güzel projeler hazırladık” dedi.

Ev sahibinin “Yapacağınızı biliyoruz” karşılığını vermesinin ardından Turhan Bulut da teşekkür ederek çalışmalarına diğer bina sakinlerini ziyaret ederek devam etti.