Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”
Bolu Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Bayramlar, birlik ve beraberliğin daha da yoğunlaştığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel yaşandığı günlerdir. İnsanlara erdem ve olgunluk kazandıran, sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bütün İslam Alemi olarak beklediğimiz Ramazan Bayramı, sevgi, kardeşlik ve barışın yoğun olarak yaşandığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal günlerdir. Bu özel günlerde, sevdiklerimizle vakit geçirmek, büyüklerimizi, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmek, ebediyete intikal eden yakınlarımızı yad etmek, aramızdaki kırgınlıkları gidermek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin sosyal barışını sağlamak ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye, millete ve tüm İslam Alemine huzur, barış, refah getirmesini diliyor, bu duygularla tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin bayramını kutluyorum.

Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında, barış ve istikrarı korumak için yurt içi ve yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.